Findes der noget bedre end lange sommeraftener og lunt vejr? Næppe i Danmark i hvert fald. Sommerens lune luft og lange nætter vækker noget i os, og åbner døren til nye oplevelser og gode stunder med mennesker man kender og måske også nogle man ikke kender endnu. Sommertiden er et helt perfekt tidspunkt til at udfolde sine kreative evner, og kan det gøres udendørs er det endnu skønnere. Sådan kommer du godt i gang.

Luften er varm, brisen er frisk, og det føles som om at solen aldrig går ned. Det gør den dog, ak så langt nord på er vi alligevel ikke. Men de danske sommernætter kan nu alligevel noget, som meget få ting kan hamle op med. Hvis du har oplevet en dansk sommer, så ved du helt sikkert hvad jeg mener.

I sommerens lune luft, og skønne lys er der intet bedre end at udfolde sine kreative evner. Det kan være med venner eller alene, uanset hvad så er sommerstemningen sat til at give dig en magisk fornemmelse uanset hvad. Sæt noget skønt musik på med din Nebula højtaler og hop i kreatøjet.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du gerne vil i gang med at være kreativ, men ikke helt ved hvordan du skal komme i gang, så er det gode heldigvis med kunst at det handler om fri leg. Hvis du gerne vil male, kan du prøve oliemaling, akrylmaling eller akvarel, som er tre forskellige typer af maling, der hver især er sjove at arbejde med. Ellers kan du gå i gang med blyant og farveblyanter, eller klippeklister med diverse andet sjov.

Hvis du har mod på det kan du anskaffe dig et smykkesæt og gå i gang med at lave dine egne smykker, eller lære at hækle eller strikke. Mulighederne med kreativitet er uendelige, og man kan sjældent gøre noget galt, det er bare med at hoppe ud i det.