For de oplevelseshungrende er der utroligt mange steder rundt omkring i verden, man bare skal opleve. Selv på et helt liv kan det være svært at nå dem alle. Blandt de mange fantastiske steder er der nogen, der særligt er synet værd fra oven, nogle af dem dykker vi ned i her. 

Der er noget særligt ved at se ting fra luften, og med en flyvetur får man et helt andet perspektiv end når man går rundt nede på jorden. Her får du tre bud på seværdigheder, der vinder ved at blive set fra luften. 

Danmark, Amerika eller Australien 

Måske er det ikke din førsteprioritet, når du har mulighed for at komme ud at flyve, men ikke desto mindre er en helikoptertur Sjælland rundt en stor oplevelse. Her kan du få et overblik over øens mange skove, søer og byer. Man bliver overrasket over, hvor meget af Danmark der er dækket af skov eller anvendes til landbrug. 

Skal det være lidt mere spektakulært end Sjælland, kan du spare sammen til en rejse til Amerika, hvor du kan flyve over Niagara vandfaldene. Det er en stor oplevelse at se vandfaldene fra jorden, men fra luften venter der en næsten overnaturlig oplevelse, som du aldrig vil glemme. Her kan man overskue hele området og få en fornemmelse af, hvor store de egentligt er. 

Har du endelig fået sparet sammen til en rejse til Australien, som kan være en bekostelig affære, og er du i den nordvestlige del af landet, bør du ikke snyde dig selv for en helikoptertur over Bungle Bungle. Disse helt specielle bjergformationer som er skabt for millioner af år siden og som har en lighed med bikuber, ses bedst fra luften. Det er dog også muligt at tage med på en tur, hvor man ser dem fra jorden, men fra luften kan man endnu mere tydeligt se de særprægede formationer. 

Der er mange smukke steder at se fra luften, mange flere end dem, vi har set på her i artiklen. Det gælder bare om at finde dem og dernæst komme afsted og opleve dem.